سرور ابری چیست؟
سرور ابری به زبان ساده سرورهایی هستند که در یک محیط ابری محاسباتی اجرا میشوند و میتوانند بر اساس مقدار تقاضا به مقدار نامحدودی پاسخگو کاربران باشند.
سرورهای ابری درست مانند سرورهای فیزیکی بر بستر اینترنت کار میکنند و عملکردهای مشابهی مانند ذخیره سازی اطلاعات و پردازش برنامه های مورد نیازپ را انجام میدهند.
سرورهای ابری با استفاده از نرم افزارهایی که برای مجازی سازی استفاده میشود یک سرور فیزیکی به چندین سرور مجازی تقسیم میکند. یک مجازی ساز قدرت پردازش سرور را به طور کامل جمع میکند و از ان برای سرور های مجازی استفاده میکند.
سرور ابری چگونه کار میکند؟
حالا که میدانید سرور ابری چیست ببینم که چگونه کار میکند. سرورهای ابری کامل مانند سرور های مجازی عمل میکنند اما با یک تفاوت مهم و کلیدی – سرور ابری میتوانند در چند لوکیشن قرار داشته باشند بر خلاف سرور های مجازی که در یک سرور اخصتصای مجازی شده ثابت قرار دارند.
همچنین برخلاف سرور های اختصاصی سرور های ابری امکان به اشتراک گذاری حافظه و قدرت پردازش را در بین چند سرورهای مجازی فراهم میکند. با توجه به دسترسی انها به فضای سرور، سرورهای ابری می توانند برای تامین انرژی هر نوع مدل تحویل محاسبات ابری، از جمله زیرساخت به عنوان یک سرویس (IaaS)، پلت فرم به عنوان یک سرویس (PaaS) و نرم افزار به عنوان یک سرویس (SaaS) استفاده شوند. سرورهای داده ابری همچنین تمام نرم افزارهای مورد نیاز برای اجرای داخلی را دارند، بنابراین نیازی به نگرانی در مورد ارتقاء نیست.
س
تفاوت میان یک سرور ابری و یک سرور سنتی چیست؟
سرورهای ابری شبیه سرورهای سنتی عمل می کنند زیرا هر دو قدرت پردازش، برنامه ها و ذخیره سازی را ارائه می دهند. با این حال، از انجا که سرورهای ابری از چند لوکیشن قابل دسترسی هستند، به طور کلی پایدارتر و امن تر از سرورهای سنتی هستند.
انواع سرورهای ابری
انواع سرور ابری چیست؟ و چه مزایایی ارائه می دهند؟
همانطور که سه نوع محاسبات ابری (عمومی، خصوصی و ترکیبی) وجود دارد، سه نوع سرور ابری وجود دارد:
عمومی
در ابر عمومی، ارائه دهندگان خدمات ابری شخص ثالث منابع محاسباتی مانند سرورها را از اینترنت ارائه می دهند. تمام سخت افزار، نرم افزار و زیرساخت های پشتیبانی متعلق به ارائه دهنده ابر است و مدیریت می شود.
خصوصی
بر خلاف سرورهای ابر عمومی، سرورهای ابر خصوصی به طور انحصاری توسط یک کسب و کار یا سازمان استفاده می شوند و اغلب امن ترین هستند. سرورها را می توان به صورت فیزیکی در یک مرکز داده در محل قرار داد، یا یک ارائه دهنده خدمات شخص ثالث می تواند یک ابر خصوصی (سرور) را میزبانی کند که از طریق یک شبکه خصوصی قابل دسترسی است.
هیبرید
سرورهای ابر ترکیبی ابرهای عمومی و خصوصی را با هم ترکیب می کنند. این اجازه می دهد تا داده ها و برنامه های کاربردی بین ابرهای عمومی و خصوصی حرکت کنند و به کسب و کارها انعطاف پذیری بیشتری، گزینه های استقرار بیشتر و فرصت هایی برای بهینه سازی زیرساخت های موجود، امنیت و انطباق می دهد.
چگونه یک سرور ابری را انتخاب کنیم
انتخاب سرور محاسبات ابری مناسب بستگی به نیازهای سازمان یا کسب و کار شما دارد. با این حال، انتخاب اغلب به ترکیبی از بودجه، پیکربندی تکنولوژی و شهرت ارائه دهنده می رسد. رایج ترین سرور ابری مستقر در ابر عمومی است که در ان ارائه دهندگان شخص ثالث سرورها و سایر زیرساخت ها را مدیریت می کنند در حالی که مشتریان به خدمات محاسباتی بر اساس تقاضا دسترسی دارند. ابر خصوصی میزبانی سرورهای ابری را به صورت خصوصی ارائه می دهد، بنابراین انها با افراد یا سازمان های دیگر به اشتراک گذاشته نمی شوند و این گزینه امن ترین است. قبل از ساخت سرور ابری خود با یک ارائه دهنده، معمولا اولویت بندی نیازهای شما در هنگام انتخاب از انواع مختلف گزینه های محاسبات ابری مفید است.
1 نظر
hosein_hetzner
۲۹ آذر, ۱۴۰۲اگر سوالی درباره این مقاله دارید میتونید همینجا از ما بپرسید.